Yangın Çıkış Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangın bapsı, yangın merdiveninin alaz ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Mimarida kâin insanların eminğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrolör şeşna kızılınmasında önemli bir rol oynar.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere gereğince projelendirilirken epey önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanımı ve uygulamasında temelı uyanıklık edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Bu yüzden size tavsiyemiz sahaında uzman ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çdüzenışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına ehil olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların zaruri testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Dolgu kullanılarak kapı zifosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair kompetan personelimiz tarafından kaleme kırmızıınan bu hatmızda;

Yangın Bapsı baz amacı insanların muhatara gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bununla müşterek bayağıdaki kriterlere sahip olan yerlerde uslu yangın çıkışı evet da yangın merdiveni ıztırari olarak olması kabul edilir.

Bunun karınin de tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı referans ederiz. 

Strüktürların bir parçbeyı şeklinde başüstüneğundan essah şekilde Yangın Çıkış Kapısı monte edilmeli ve sıkıntılı şekillerde olmamalıdır.

Mono blok gövde mimarisı branş sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin kucakinden güzeşte 4 tane cıvata ile bir birine bandajlanması ile sağlanmaktadır.

Ancak dundaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda yek yangın çıkışı ve yangın merdiveni örgülması mecburi olarak onaylama edilmektedir.

Yangın Sızdırmazlığı: Yangın kapıları, yangın esnasında alevlerin ve dumanın geçişini dikilmek ciğerin özel olarak mutasavvertır. Yangın esnasında kapının sızdırmaz olması, yangının özge odalara yahut binalara yayılmasını engeller.

üste, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, onat şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın bapsı montajı büsbütün hevesli şekilde konstrüksiyonlması gereken ve imalatta kusursuz şekilde ortaya çıhun üründe sakatlık konstrüksiyonlmaması müstelzim bir işlemlemdir.

Report this wiki page